NL   EN  
ONZE FILOSOFIE

In onze filosofie staat de klant centraal. AMES heeft tot doel om, op basis van het wensen- en eisenpakket van de klant, een kostengunstige oplossing te verzorgen. Deze stelt u als gebruiker in staat te komen tot een optimaal productieproces en producten met een hogere toegevoegde waarde. We denken met u mee over opbrengsten, kosten, en duurzaamheid, en zoeken samen met u de beste langetermijnoplossingen voor uw industriële productieprocessen. Met AMES-oplossingen verhoogt u uw productiviteit en efficiëntie.

 

Zeer veel aandacht wordt geschonken aan de conceptfase, d.i. de start van het project alvorens het ontwerp aanvangt. In deze conceptfase wordt ook de klant betrokken en wordt een beroep gedaan op de ervaring die hij heeft met zijn product of productieproces. De conceptfase is hét moment waar men de grootste impact heeft op het succes van het project. Reeds heel vroeg in het project worden naast de klant, ook alle geledingen van de organisatie betrokken (mechanische én elektrische engineering, constructie, assemblage, service) om te komen tot het beste concept. De tijd die we in de conceptfase investeren laat een vlot en vloeiend verloop van de rest van het project toe (lean thinking-filosofie).

 

Daarnaast is “continuous improvement” geen loos begrip bij AMES. Er worden lessen getrokken uit het proeflopen en uit de feed-back van klanten omtrent het gebruik van onze machines. We nemen de juiste acties om onze producten continu te verbeteren.

 

Een andere pijler van onze filosofie is de dienst na verkoop. Onze klanten mogen rekenen op een uitmuntende service en ondersteuning na inbedrijfname, met garantie van korte interventietijden. Met het oog daarop worden ook enkel kwalitatief hoogstaande kooponderdelen ingezet.